недоторканність приватного життя


Share Button

Розкриття інформації відповідно до статті. 13 D.Lgs. N. 196/03
Постанова. N. 196 del 30 червень 2003 («Кодекс про захист персональних даних») Він передбачає захист осіб та інших суб'єктів щодо обробки персональних даних.

Відповідно до закону, таке лікування буде ґрунтуватися на принципах справедливості, законності і прозорості та захисту конфіденційності і ваших прав.

Відповідно до статті 13 законодавчого Декрету. n.196 / 2003, тому, Ми надаємо наступну інформацію:

Надана вами інформація буде використана використовуватися для виконання бронювання послуг, запитувати інформацію або наявність або на інформаційний бюлетень послуги через наш сайт www.hotelcavallobianco.com

Лікування буде проводитися за допомогою комп'ютерних методів.

Надання даних є обов'язковим, за умови, що в їх відсутність не можливо зробити попереднє замовлення, Запит про наявність або інформації або відправки бюлетеня.

Відсутність такої інформації невиконання договору або в процесі подачі заявки.

Дані будуть звільнені тільки ті, які необхідні для виконання контракту або бронюють запити, зроблені вами.

Ніяке інше використання не буде даних за межами цієї області.
контролер даних:

Horse Hotel Restaurant St. Moschella White
P.Iva: 01561460039
Corso делла Вітторія 6 ​​/ б, 28100 Новара (НЕМАЄ) - Італія
телефон: (+39) 0321 35633
по електронній пошті: info@hotelcavallobianco.com

У будь-який час ви можете здійснювати свої права щодо цих контролера, відповідно до статті 7 D.lgs.196 / 2003, для вашої зручності:

Декрет n.196 / 2003,
мистецтво. 7 - Право доступу до персональних даних та іншим правам
Ви маєте право отримати підтвердження чи ні персональних даних про нього, навіть якщо вони ще не зареєстровані, і їх зв'язку в зрозумілій формі.

Ви маєте право на отримання інформації:
Походження особистих даних;
мети і методи лікування;
логіка застосовується в разі лікування здійснюється за допомогою електронних приладів,;
особу власника, менеджера і представника, призначеного відповідно до статті 5, кома 2;особи або категорії осіб, яким персональні дані можуть бути передані або які можуть дізнатися про них як призначив представника в державі, менеджери або агенти.
Ви маєте право на отримання:
оновлення, виправлення або, якщо цікаво, інтеграція даних;
скасування, перетворення в анонімну форму або блокування даних, оброблених з порушенням закону, в тому числі тих, для яких не потрібно тримати в відношенні цілей, для яких дані були зібрані і потім обробляються
підтвердження того, що операції в листах) е б) Вони були доведені до відома, також щодо їх змісту, з тих, кому дані були повідомлені або розкриті, виключаючи випадок, в якому ця вимога виявляється неможливим або тягне за собою непропорційне застосування засобів по відношенню до захищається праву.

Ви маєте право на об'єкт, в цілому або в частині:
з поважних причин обробки персональних даних про нього, навіть з метою збору;
на обробку персональних даних для цілей розсилки рекламних матеріалів або прямих продажів або для проведення досліджень ринку або комерційних комунікацій.

законодавство, відвідавши наступне посилання:

http://www.parlamento.it/parlam/leggi/deleghe/03196dl.htm